Welkom
De Nieuwe Kerk zet jaarlijks vanaf april tot september haar deuren graag open voor bezoekers. Tijdens de openstellingen zijn er vrijwilligers aanwezig die u informatie kunnen geven over het gebouw en de rijke geschiedenis van de Nieuwe Kerk.

De kerk is geopend op zaterdagmiddag van 12.00 – 16.00 uur, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden, zoals uitvaarten.

Openstellingsdagen

In verband met Corona is er dit jaar geen zaterdagse openstelling. U kunt wel terecht in het Stilteportaal van de kerk voor een moment van rust en reflectie.

Cadeauwinkel in de kosterswoning

De Vrienden van de Nieuwe Kerk zullen in november en december in de kosterwoning een aantal dagdelen de cadeauwinkel open hebben. Uiteraard worden de coronamaatregelen geheel nageleefd. U kunt veilig cadeaus inkopen voor de feestdagen. Die zijn dit jaar zeker anders dan anders, maar juist daardoor zullen meer mensen blij zijn met een cadeautje als teken van verbondenheid. Wij hebben te koop: tweedehands boeken en CD’s en dvd’s. Door een aantal schenkingen is het aanbod boeken van zeer goede kwaliteit. Verder: kaarten; mokken van de Nieuwe Kerk; wijn, rood, wit en rosé; adventskaarsen en nog wat andere spulletjes. Wij zijn open: zaterdagen 14, 21, 28 november en 12 december van 12-15 uur, woensdagen 18, 25 november en 9 december van 14-17 uur. Ook mogelijk: een afspraak maken via ambootsm@kpnmail.nlof bellen met 050-3 12 50 60. De opbrengst is ter bestrijding van de kosten van de verbouwing van de keukens. WIJ HOPEN U TE MOGEN VERWELKOMEN.